Lehetőségek tárháza – több lakás, nagy kert

1405 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Lehetőségek tárháza – több lakás, nagy kert

Csömör Ófalu részén, csendes utcában kínálom eladásra a következő, osztatlan közös udvarból nyíló ingatlanrészeket:
- 46 nm-es lakás (amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdő, előtér helyiségekkel az alaprajz szerint - utcafronttal)
- 34 nm-es kislakás (szoba, konyha, fürdőszoba – udvarra néző)
- nyárikonyha (7 nm)
- több, mint 50 nm gazdasági épület
- 430 nm körbekerített kert, gyümölcsfákkal
A fentiek kizárólagos használatáról a tulajdonosok közötti használati megállapodás rendelkezik. A közös udvarban fúrt kút és pince áll rendelkezésre.

A 46 nm-es fő lakrész rendben tartott, felújított, fűtéséről gáz cirkó gondoskodik radiátorok, illetve padlófűtés segítségével. A felújítás során a villanyvezetékeket, a víz- és csatornacsöveket is kicserélték: újak. A képeken szereplő konyhabútor a vételár részét képezi.

A kislakás műanyag nyílászárókkal került kialakításra, víz, csatorna és villany bekötvek. Burkolatokkal az új tulajdonos saját ízlése szerint fejezheti be.

Az ingatlan összközműves, önálló mérőórákkal rendelkezik. Gépkocsi parkolására az udvarban van lehetőség. A szomszédok rendes, dolgos emberek – baráti a lakóközösség.

Az ingatlan rövid időn belül költözhető, rugalmasan megtekinthető. Ajánlom ezt a kivételes lehetőséget mindenkinek, aki megfizethető áron vágyik élhető méretű kertre. Nagyszerű vétel két generációnak – együtt és mégis külön élni.

Kérdéseivel keressen bizalommal bármilyen napszakban – akár hétvégén is!

Ügyfeleinknek díjmentes és független hitelügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással állunk rendelkezésre. Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

Fedák Csaba

Fedák Csaba

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 927 9631
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.