Érd központjában családi ház eladó

837 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A budapesti agglomerációban, a dinamikusan fejlődő Érd városában kínálok megvételre egy háromszintes, akár két generáció részére is tökéletesen alkalmas családi házat.
Az ingatlan központhoz közeli, csendes, aszfaltos utcában épült 2000-ben, per és tehermentes. A tégla építésű, tágas családi ház egy 536m2-es telken helyezkedik, minden közművel rendelkezik valamint riasztórendszerrel ellátott.
A három szintű ingatlan 240m2-es, esztétikai felújítást, korszerűsítést igényel.
A szuterén szinten kapott helyet egy elektromos kapuval ellátott , egy személygépkocsi beállására alkalmas garázs, kazánház, továbbá tárolásra alkalmas helyiségek.
Az emeleti szinten nappali, étkező, konyha, egy hálószoba, fürdőszoba egyben a WC-vel , valamint egy közlekedő lett kialakítva.
A tetőtéri szinten a helyiségek kialakítása megtörtént, de a teljes befejezése új tulajdonosát várja.
Jelenleg ezen a szinten két hálószoba, egy fürdőszoba egyben a WC-vel, mosókonyha, és egy közlekedő kapott helyet.
A fűtésről gázkazán gondoskodik, radiátorok és padlófűtés hőleadásával.
A telken található egy 1970-ben épült kis házikó is, mely külön mérőórákkal van ellátva, és az elmúlt években albérletként funkcionált.
Ajánlanám ezt az ingatlant azon kedves érdeklődők részére, akik kertvárosi környezetben, de mégis a központhoz közel keresik ,akár nagyobb családjukkal a tágas, kényelmes családi otthont.
Ha felkeltettem érdeklődését , keressen bizalommal.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.